HI! IK BEN ANNETTE FAUCHEY

Echte schoonheid zit van binnen, maar met het mooiste licht laat ik je stralen als nooit tevoren.

ERVARING IN MODELLENWERELD

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam. In mijn studio in Noordwijk fotografeer ik met het prachtige noorderlicht. Door altijd het perfecte licht te gebruiken, kan ik duidelijk het verschil maken in het beeld dat ik creëer in de portret fotografie. Licht doet wonderen om het mooiste van iedereen naar voren te halen. Ik bewerk met de nieuwste software om het maximale uit het beeld te halen. Het mooiste commentaar wat ik vaak krijg is dat men versteld staat hoe mooi ze er op staan. Vooral mijn jarenlange ervaring als internationaal fotomodel helpt mij enorm om de juiste houding en uitstraling te vinden.

MIJN STUDIO IN NOORDWIJK

 

DE PERFECTE SETTING
Mijn studio in Noordwijk heeft een aangename en rustige uitstraling en is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Parkeergelegenheid is gratis voor het pand. Verder beschik ik over verschillende achtergronden, kleding en professionele belichting en camera-apparatuur, hierdoor ben ik in staat om de mooiste details vast te leggen en te zorgen voor kwalitatief hoogstaande foto’s. Samen kunnen we werken aan beelden die perfect aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast beschik ik ook over een uitgebreide collectie aan kleding zodat jij de mooiste outfits tot je beschikking hebt, waarmee we de beste beelden kunnen realiseren.
N

VERSCHILLENDE ACHTERGROND KLEUREN

N

GRATIS GEBRUIK MAKEN VAN DE CLIENT CLOSET

N

WINDMACHINE

N

PROFESSIONELE APPARATUUR

N

DE PERFECTE LICHTINVAL

Al minstens 10 jaar maakt Annette de profielfoto’s van ons team. Niemand vindt het leuk om op de foto te gaan, maar bij Annette voel je je op je gemak zodat iedereen blij is met de portretfoto.

– MondCleanic – Centre for Dental Exellence

VRIJBLIJVEND

KENNIS MAKEN?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten in mijn fotostudio en om bijzondere beelden vast te leggen zodat je deze voor altijd zal koesteren.