VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt het voordat ik mijn foto’s heb?

Na een paar dagen ontvang je de voorselectie en na ongeveer 14 dagen de bewerkte beelden.

Wat voor kleding moet ik meenemen?

Vooraf kunnen we bespreken wat je aan gaat doen. We gaan dan kijken wat bij de shoot past, ook qua achtergrond. Gaan jullie samen op de foto, dan is het mooi om de kleding daar op aan te passen. Zelf heb ik ook een rekje staan waar je iets uit kan zoeken.

Heb je wat tips voor de shoot?

Ja zeker! Verzamel voorbeelden van foto’s die je mooi vindt. Zorg dat handen en nagels ook goed verzorgd zijn. Haar schoon en gewassen en eventueel gestyled. Verzorgde make up, kan door mij bijgewerkt worden. Het liefst huidkleurig ondergoed bij lichte kleding. En bij strakke kleding liever geen kanten ondergoed. Voor een familie shoot is het mooi om allemaal in dezelfde tinten te gaan.

Wat is de beste tijd voor een zwangerschap shoot?

De beste tijd voor een zwangerschap shoot is rond de 30 a 35 weken.

Kan ik extra foto’s bij bestellen?

Zeker kan dat; extra foto’s kunnen voor 15 euro per stuk bijbesteld worden.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Binnen een week ontvang je de foto’s in een online gallery. Zodra ik de selectie heb ontvangen ga ik ze bewerken. Binnen ongeveer 14 dagen ontvang je de bewerkte foto’s via We Transfer.

Kan iemand mijn haar en make up doen?

Het is mogelijk om een visagiste in te huren voor haar en make up. Laat mij dit weten bij de boeking. Kom je zelf met eigen haar en make up, dan kan ik een lichte touch-up doen. Wil je een lichte make up en niet teveel verandering qua haar, dan kan ik dat ook verzorgen.

Hoe vinden we een mooie pose?

Ik help met het vinden van een mooie pose, waar je je goed bij voelt. Eventueel met voorbeelden en heel vaak doe ik het zelf even voor. Ik heb ook een poseerblok of stoel.

Mogen kinderen of partners ook mee met een zwangerschap shoot?

Natuurlijk mag dat en het is juist leuk om ook een foto te hebben met kinderen of je partner erbij.