ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen Annette Fauchey Fotografie en de opdrachtgever.
Uitvoering in overleg en in eigen stijl.

Levering: ik maak een eigen voorselectie. De klant heeft geen invloed op de voorselectie, op de nabewerking en het sturen van bewerkte beelden. Het is niet mogelijk alle gemaakte beelden te ontvangen en nooit de raw bestanden. Binnen 2 weken worden de bewerkte beelden digitaal verstuurd via we transfer.
Back up: Annete Fauchey Fotografie is niet aansprakelijk voor verloren beelden die al gestuurd zijn. De klant moet zelf een back up maken. Beelden worden 3 maanden bewaard, maar daarna verwijderd.
Auteursrecht: Het auteursrecht van de foto’s berust ten alle tijden bij de fotograaf.
Gebruik van fotomateriaal: Het is niet toegestaan om niet bewerkte beelden te gebruiken. Het is niet toegestaan om de foto’s zelf te bewerken of aan te passen. Extra beelden zijn te bestellen voor extra kosten. 15 euro per foto. Voor commerciële doeleinden alleen met naamsvermelding en uitsluitend met bewerkte beelden.
Betaling: Betaling na ontvangst van de factuur en binnen 14 dagen. Foto’s worden gestuurd na betaling.
Privacy: De fotograaf zal geen persoonlijke gegevens openbaar maken of doorgeven aan derden.
Resultaat en tevredenheid klant: Ik haal graag het beste resultaat doormiddel van het licht en de nabewerking. Soms met daglicht en dan vooral het noorderlicht dat ik veel gebruik, komt het voor dat een foto kan verschillen met een andere foto. Samen met de klant kijk ik hoe we het beste en mooiste resultaat kunnen behalen.
Annuleringen: Graag een annulering 48 uur van te voren door geven, zodat ik nog iemand anders in kan plannen.