ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

KIES JE SHOOT

Graag zet ik mijn vaardigheden en creativiteit in om prachtige beelden te creëren die je voor altijd zal koesteren. Een shoot bij mij is ontspannen en persoonlijk, zodat het een fijne en leuke ervaring voor je is.

BEAUTY SHOOT

Altijd al een echte beauty shoot voor jezelf willen hebben. Ik haal de mooiste versie van jezelf naar voren en laat je stralen als een professioneel model. Vanuit eigen ervaring als model help ik met de poses en laat ik je volledig op je gemak voelen.

ZAKELIJK PORTRET

Een goede portretfoto wordt vaak vergeten. Het juiste licht en de ideale houding en natuurlijk de optimale bewerking staan garant voor een geweldige portretfoto die niet te vergelijken is met het snelle kiekje op de mobiele telefoon. Ik haal de beste versie van jezelf naar boven.

ZWANGERSCHAP SHOOT

Een mooie foto richting het einde van de zwangerschap is geweldig om te hebben voor later. Met de mooiste achtergronden en kleding die de zwangerschap mooi tot zijn recht laten komen, zorg ik voor een onvergetelijke ervaring en fotoserie. Eventueel samen met partner/ kinderen.

FAMILIE SHOOT

Een echt mooie foto met het gezin is iets wat we vaak vergeten. Toch is een geweldig familieportret de mooiste herinnering.

BOUDOIR SHOOT

Kies ervoor om jezelf van je meest sexy kant te laten zien. Puur voor jezelf of voor je partner. In een vertrouwelijke setting laat ik je stralen in outfits die we speciaal voor jou uitzoeken. Met het perfecte licht, de houding en beeldbewerking zul je versteld staan van je vrouwelijkheid.

TWIJFEL JE WAT DE BESTE KEUZE IS?

STUUR ME EEN BERICHTJE

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of natuurlijk om een afspraak in te plannen. Ik denk graag met je mee, zodat we samen kunnen kijken hoe we de perfecte foto kunnen creëren.